Zamieszczone przez gontash
i jeśli po tkiej przesiadce nie jest mi w O II za twardo to znaczy że skoda nie ma zbyt twardego zawiasu.
Bo wnętrze O II nie dość, że wykoanne jest z bardzo dobrych gatunkowo platików, to jest jeszcze świetnie zmontowane i absolutnie nic w nim nie trzeszczy. Plastiki NIE SĄ absolutnie podatne na zarysowania !! Najlepiej usiądz w O II i sam się przekonaj, że to co gdzieś tam wyczytałes to brednie jakich mało !![ Dodano: Sob 08 Sty, 11 15:21 ]
Powiem ci tyle. Ja mam O II 1.6 MPI elegance z 2007 r. od nowości i pierwszą awarią tego auta było przetarcie się 3 tygodnie temu (z wiec po 3,5 latach eksploatacji) taśmy can za kierownicą. Na gwarancji miałem wymieniony znaczek Skody na tylniej klapie oraz uszczelkę tylniej wycieraczki i ... to absolutnie wszystkie "awarie" w moim aucie przez okres 3,5 roku użytkownia.
. Na początku było OK, niestety im więcej kilometrów przejechane tym bardziej hałasowały i biły szczególnie po lekkim rozgrzaniu. Pod koniec wewnętrzne klocki dziwnym zbiegiem okoliczności zaczęły drzeć po rancie na tarczy (po obu stronach na raz ??). Bicie coraz większe, hałas nie do zniesienia. Wymieniłem tarcze oraz klocki na zwykłe TWR zakupione w INTERCARS i... ciesze się z jazdy :lol: 
) nie wyobrazam se tego....przeciez to są 2 sruby i jedna srubka
Komentarz